10845628_417583078411210_609278450792118779_o

Sherbime te tjera te ndryshme ne fushen e ndertimit qe ofrohen nga kompania jone:

  • ¬†Murature
  • Armature dhe punime hekuri
  • Suvatime te jashtme dhe te brendshme
  • Shtresa
  • Shtrim dhe veshje pllakash
  • Fasada
  • Punime gipsi
  • Konstruksione metalike
  • Ndertim te objekteve