kendore

Prodhojmë dhe shesim këndore të suvatimit të cilësisë së parë.

Materiali i përdorur në prodhimin e këndoreve të suvatimit është llamarinë xingato. Cilësia e prodhimit të këndoreve të suvatimit është shumë ë qendrueshme për të gjitha llojet e suvatimëve, si ato të mbrëndshmë, edhe ato të jashtme në objekte.