Stadiume dhe Podiume Portative

Kompania Kassel prodhon stadiume dhe podiume portative për evente dhe jo vetëm.

Shiko me Shume Detaje

Rrjeta Rrethimi

Rrjeta e rrethimit është prodhuar me material cilësor xingato. Duke përdorur rrjetën e rrethimit realizohet siguri e objekteve, sipërfaqeve te madhësive të ndryshme, të materialeve në kantier etj…

Shiko me Shume Detaje

Kendore Suvatimi

Materiali i përdorur në prodhimin e këndoreve të suvatimit është llamarinë xingato. Cilësia e prodhimit të këndoreve të suvatimit është shumë ë qendrueshme për të gjitha llojet e suvatimëve, si ato të mbrëndshmë, edhe ato të jashtme në objekte.

Shiko me Shume Detaje

Skeleri

“Skela Kassel” e cila është një nga kompanitë e “Kassel Group” disponon skelat më cilësore dhe të sigurta në vënd dhe më gjërë. Plotësojnë kushtet e kërkuara dhe janë të çertifikuara sipas standarteve Europiane.

Shiko me Shume Detaje

Kurse Profesionale

Kassel offers professional courses that are licensed by the Ministry of Economic development and Commerce. Every student will be given a certificate at the end licensed from QKL.

Shiko me Shume Detaje

Sherbime Tjera

Sherbime te tjera si murature, armature dhe punime hekuri, shtresa, fasada etj.

Shiko me Shume Detaje