IMG_0943

Detajet e Projektit

Sponsorizim per Bashkine e Tiranes 
Location:   Para Galerise Kombetare te Arteve – Tirana
Tipi:   Instalimi dhe ndertimi i pavionit “Reja” te arkitektit Sou Fujimoto