Webmail       
 • Mirësevini

  Të dashur lexues, mirësevini në faqen e web-it të shoqërisë Kassel sh.p.k. Kjo faqe do të mundësojë informimin e të gjithëve ju, të interesuar për shërbimet tona në ndërtim.
 • Historiku

  Kassel sh.p.k me seli në Rr. e Kavajës, Tiranë, u themelua në 2012 nga z. Kastriot Ponari (si ortak i vetëm). Kassel sh.p.k hyri në tregun e ndërtimit me misionin e zhvillimit të kësaj fushe
 • Shërbimet

  Aktiviteti kryesor është skeleria, dhënie me qira, shitje dhe montim skelash për të gjitha tipet e ndërtimeve.
 • 1
 • 2
 • 3
 • All
 • Skeleri
 • Këndore suvatimi
  • Skeleri
  • Skeleri
  • Skeleri
  • Skeleri
load more / hold SHIFT key to load all load all
Partnerët Video
partner1 partner2 partner4 partner6